Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τιμητική συμμετοχή του ΤHXEI στην Κριτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Συμμετοχή της Αναπ. Καθηγήτριας Ρ. Δαλιανούδη στην Κριτική Επιτροπή Ντοκιμαντέρ Μουσικής του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας

Τιμητική η συμμετοχή του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κριτική Επιτροπή για τα Ντοκιμαντέρ Μουσικής του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, από 25 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2023.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο προσφοράς εμπειρίας σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και σύνδεσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με φορείς πολιτισμού, την κριτική επιτροπή για το διαγωνιστικό μέρος των 14 ντοκιμαντέρ μουσικής, από Ελλάδα και εξωτερικό, απαρτίζουν οι Γιάννης Γιασλακιώτης, Οδυσσέας Κανέλλος (προπτυχιακοί φοιτητές του Τ.Τ.Η.Ε.) και ο Παναγιώτης Σδούκος (Msc Εθνομουσικολογίας & Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας και υποψήφιος Διδάκτορας Ι.Π.). Επιβλέπουσα και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για τα ντοκιμαντέρ μουσικής είναι η Ρενάτα Δαλιανούδη, Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ι.Π.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Με αύξηση έκλεισε η τουριστική κίνηση και τον Οκτώβριο

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου διεξάγεται σε εννέα πόλεις της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Σπάρτη, Αργος, Γύθειο, Αμαλιάδα, Ξυλόκαστρο, Δημητσάνα, Φιλιατρά, Ακράτα) και περιλαμβάνει 45 διεθνή ντοκιμαντέρ, 22 ελληνικά ντοκιμαντέρ και 18 ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ζώνη.
Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!