Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Θετική νοσηλεύτρια σε κλινική του Πανεπιστημιακού Ιωαννίνων

Θετική νοσηλεύτρια σε κλινική του Πανεπιστημιακού Ιωαννίνων

Θετική στον Covid-19 βρέθηκε νοσηλεύτρια Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η νοσηλεύτρια μολύνθηκε από το παιδί της. Αποτέλεσμα είναι δύο άλλες νοσηλεύτριες να έχουν τεθεί σε καραντίνα, όλοι οι ασθενείς της Κλινικής υποβλήθηκαν σε τεστ ενώ έχουν σταματήσει οι εισαγωγές. Το γεγονός δημοσιοποιεί η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών καυτηριάζοντας την αποχώρηση των ΚΟΜΥ από τα νοσοκομεία και επισημαίνοντας την ανάγκη να βρεθεί τρόπος ώστε να συνεχιστεί ο έλεγχος για όλους όσους εισέρχονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα. «Το ΠΓΝΙ αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει 600-800 rapid test την ημέρα που διέθεταν οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ αλλά μόλις 150-200 που δεν φτάνουν  ούτε για το ΤΕΠ που χρειάζεται 300 test για ασθενείς και συνοδούς των επειγόντων περιστατικών στις εφημερίες. Επιπλέον  το ΠΓΝΙ δεν διαθέτει και προσωπικό εν όψει ακόμη 2 νέων εμβολιαστικών γραμμών….» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΑΣΥ.

Το δεύτερο μέρος της ανακοίνωσης της Αγωνιστικής Συσπείρωσης σχολιάζει την πρόσφατη επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην περιοχή.

Σημειώνει ότι ο διοικητής πέταξε από πάνω του κάθε ευθύνη για την απουσία ελέγχου συνοδών και του συνόλου των ασθενών στο νοσοκομείο ενώ καυτηριάζει το γεγονός ότι επιθεώρησε την άδεια 3η ΜΕΘ.

«Ο κ Καρβελης επιθεώρησε  την άδεια από περιστατικά εδώ και 3 εβδομάδες 3η ΜΕΘ στο χώρο της ανάνηψης που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη ροή των χειρουργείων που με πατέντες οι χειρουργοί ανανήπτουν τους χειρουργημένους εντός χειρουργείου. Δεν γνωρίζουμε αν συνομίλησε  με το προσωπικό και τους διευθυντές των τομέων και των κλινικών…. Κουβέντα όμως δεν βρήκε να πει για την  κλινική και εκπαιδευτική δυσλειτουργία του νοσοκομείου  που επισφραγίστηκε από την πρόσφατη επιστολή-  διαμαρτυρία της ιατρικής σχολής και την επιστολή όλων  των διευθυντών τομέων του ΠΓΝΙ για μετατροπή του ΠΓΝΙ σε μιας νόσου με” αθέτηση μάλιστα υποσχέσεων από τον ίδιον για μη αλλοίωση του χαρακτήρα του τριτοβάθμιου νοσοκομείου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα βέλη στρέφονται και στον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου όπως και στον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος ο οποίος ευχαρίστησε την ΥΠΕ για την στήριξη.

 

Πηγή: epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!