Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Θλίψη: Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε ο μεγάλος ερμηνευτής του ελληνικού τραγουδιού που ταυτίστηκε με το Νέο Κύμα, Γιάννης Πουλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος τραγουδιστής «έφυγε» χθες από τη ζωή, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, σε ηλικία 79 ετών.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1941 στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, στην περιοχή της Μάνης. Οι γονείς του, μεσσηνιακής καταγωγής, κατοικούσαν στην Αθήνα, στην περιοχή του Μεταξουργείου και ύστερα μετακόμισαν στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Σε ηλικία 5 ετών μένει ορφανός από μητέρα και μεγαλώνει με τον πατέρα του Γιώργο και τον μικρό αδερφό του Βασίλη.

Σε ανάρτησή της η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα έγραψε: «Μας μέθυσες με το φεγγάρι, έδωσες ζωή στο Άγαλμα με τη φωνή σου και ξαφνου “Επεσε βαθεια σιωπή”….ξεκουράσου ψυχούλα μου.Δυναμη στα κορίτσια σου..την Μπεττυ και την Αντουλα…”Οταν μιλάς για χωρισμό να μην δακρυζεις μπρος μου..”τραγουδήσαμε μαζί σου….Καλό σου ταξιδι Γιάννη μου».

Εικόνα
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!