Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας:”Προσοχή από όλους τους πολίτες-Αναστολή για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες”

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη και την ανακήρυξη του covid 19 σε πανδημία, συνιστά σε όλους τους πολίτες να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να τηρούν όλες τις οδηγίες που εκδίδονται από τον ΕΟΔΥ και από τους ειδικούς επιστήμονες.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά στους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, παρακαλούμε για την πλήρη συμμόρφωση και εφαρμογή των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων τους, ακόμα κι αν πρόκειται να διεξαχθούν σε ανοιχτό χώρο.

Είναι απαραίτητο να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να μειώσουμε τη διασπορά του ιού, αλλά και την πιθανότητα μιας ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, που θα προκαλούσε την ασφυξία του δημοσίου συστήματος υγείας και την  αδυναμία αντιμετώπισης μεγάλου αριθμού σοβαρών περιστατικών.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση και την επιστημονική κοινότητα και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!