Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αναστέλλουν τη λειτουργία τους η Πινακοθήκη & το Μουσείο Καποδίστρια

Την αναστολή λειτουργίας τους αποφάσισαν τόσο το Μουσείο Καποδίστρια, όσο και η Δημοτική Πινακοθήκη στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας από το κορωνοϊό.

 

 

Οι ανακοινώσεις:

 

Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων: 

Εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και εναρμονιζόμενοι με τη σημερινή απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για αναστολή λειτουργίας όλων των μουσείων, μνημείων και αρχαιολογικών χώρων πανελλαδικά, η Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων θα παραμείνει κλειστή για το κοινό έως το τέλος Μαρτίου.

 

Μουσείο Καποδίστρια:

Το Μουσείο Καποδίστρια συμμορφώνεται με τις οδηγίες που ανακοίνωσε σήμερα 13/3/2020 το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού αναφορικά με το κλείσιμο των Μουσείων σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που στοχεύουν στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Για το Μουσείο Καποδίστρια οι επιταγές του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Γ.Γ. Προστασίας του Πολίτη αποτελούν οδηγίες που οφείλουμε να ακολουθήσουμε στο ακέραιο με απώτερο σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!