Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σε ΟΛΚΕ-Λιμενικό οι υποψ. βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ πραγματοποίησαν επίσκεψη στον ΟΛΚΕ και στο Λιμενικό Σώμα με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος: Ο πρόεδρος κ. Στεφανίδης παρουσίασε συνοπτικά το έργο που έχει γίνει στον ΟΛΚΕ και συζήτησε με τους υποψήφιους βουλευτές τα σχετικά με την κρουαζιέρα, τα προγραμματισμένα έργα και το ρόλο του λιμανιού ως παράγοντα ανάπτυξης του νησιού.

Στο Λιμεναρχείο συζητήθηκαν όσα έγιναν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με
Θεσμικές Παρεμβάσεις, οικονομικές παρεμβάσεις και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την επιχειρησιακή ικανότητα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Τονίστηκε ότι για την επόμενη ημέρα είναι σε εξέλιξη η επανεξέταση του Λιμενικού Καλλικράτη, η εφαρμογή του οποίου το 2013 είχε μειώσει οριζόντια κατά 20% τις οργανικές θέσεις δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στις περιφερειακές υπηρεσίες του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΚΑΤ. Για αυτό το λόγο έχει συσταθεί επιτροπή που συζητά το θέμα σε συνδυασμό με τις νέες οργανικές θέσεις. Στόχος είναι να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις που σήμερα ανέρχονται σε 8.000.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!