Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τα «δελφινάκια» του Ναυσίθοου στη γιορτή κολύμβησης Ιωαννίνων


Ο Ναυσίθοος Κέρκυρας τηρώντας το έθιμο, συμμετείχε το περασμένο Σάββατο (22/6) στην κολυμβητική ημερίδα για παιδιά ηλικίας 5,5-8 ετών, που διοργανώνει για 19η συνεχόμενη χρονιά η Ολυμπιάδα Ιωαννίνων.

Στη γιορτή κολύμβησης, όπως την χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές συμμετείχαν κολυμβητικοί σύλλογοι από την ευρύτερη περιοχή της ΒΔ Ελλάδας και μοναδικός εκπρόσωπος από την Κέρκυρα ο Ναυσίθοος.

Η εκδήλωση, που είναι μία προσωμοίωση αγώνων, πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα. Η αποστολή του κερκυραϊκού κολυμβητικού ομίλου αριθμούσε 22 «δελφινάκια» με συνοδούς τις προπονήτριες Πόπη Ασπιώτη και Άντζελα Γάτσιου.

Οι θερινές κολυμβητικές δραστηριότητες του Ναυσίθοου

Ο Ν.Α.Ο.ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του «συνεχίζει για τον μήνα Ιούλιο τις Κολυμβητικές του Δραστηριότητες πραγματοποιώντας το
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ”ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ” από 1η ΙΟΥΛΙΟΥ στην περιοχή-TUI FAMILY LIFE-Kerkyra Golf -πληροφορίες: ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΑΤΣΙΟΥ ( 697 43 81 822) -ΟΛΓΑ ΣΟΥΛΟΥ (6945 24 50 79). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ”ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ”περιοχή ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ/Kontokali Bay.και ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ -Νότια Κέρκυρα πληροφορίες: ΠΟΠΗ ΑΣΠΙΩΤΗ (693 718 94 19) και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ στο Εθνικό Κολυμβητήριο Κέρκυρας “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ”πληροφορίες: ΤΟΜΠΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (697 20 24 508).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!