Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι Παίδες του ΝΑΟΚ προκρίθηκαν στην top 12άδα του Πανελλήνιου Κ15 πόλο

Η ομάδα Παίδων του ΝΑΟΚ νίκησε σήμερα το πρωί 10-7 την αντίστοιχη ομάδα του Νέου Ηρακλή και προκρίθηκε στην Τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης αγοριών Κ15.. Στον αγώνα, η κερκυραϊκή ομάδα μπήκε από την αρχή αποφασισμένη να “καθαρίσει” την πρόκριση και το πέτυχε με σκόρερ τους: Λιτσαρδόπουλο Χρήστο-Βέλιο Άγγελο με τρία γκολ, Νεράντζη Πάρη με δύο & Καρδόνα Αλέξανδρο-Δραγομάνοβιτς Χαράλαμπο με ένα. ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΑΟΚ 7-10 Τα οκτάλεπτα: 1-2,2-3, 1-3,3-2. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος διεξάγονται το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή (7-9 Απριλίου 2023). Σε αυτούς συμμετέχουν οι 24 ομάδες, που προκρίθηκαν απο την Β ́φάση, χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας αγωνίζεται στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης με αντιπάλους ΠΑΟΚ, Άρη Θεσ/κης, Όμιλο Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ), ΠΑΣ Φοίβο & Νέο Ηρακλή. Την Παρασκευή, στην πρεμιέρα των αγώνων του Ομίλου, ο ΝΑΟΚ ηττήθηκε στα “σημεία” από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησαν τρεις νίκες, δύο επί των  ΠΑΣ Φοίβου και Ομίλου Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ) & μία σήμερα το πρωί επί του ΝΓΣ Ηρακλή. Το απόγευμα ο ΝΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το φαβορί του ομίλου ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα χωρίς άγχος, αφού ήδη και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στην καλύτερη 12άδα της χώρας.

Η αποστολή του ΝΑΟΚ

ΣΥΝΟΔΟΣ: ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΚΟΒΙΤΣ ΠΕΤΑΡ. ΑΘΛΗΤΕΣ: ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΠΡΕΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΠΑΡΗΣ-ΒΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΛΙΣΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΝΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΝΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΜΑΜΑΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!