Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ τριάδα διακρίσεων & προκρίσεων στο Πανελλήνιο Άρσης Βαρών (φωτο)

Το Σάββατο (8/4/23) πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα οι αγώνες του Περιφερειακού πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, οι οποίοι ταυτόχρονα ήταν και προκριματικοί για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί 12-14 Μαΐου 2023 στο Λουτράκι.

Στους αγώνες συμμετείχαν ένας αθλητής και δύο αθλήτριες του ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, οι οποίοι μάλιστα πήραν την πρόκριση. Συγκεκριμένα ο ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ αγωνίστηκε στα 102kg Εφήβων κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο,

η ΓΑΡΝΕΛΗ ΜΑΤΙΝΑ στα 71 kg Κορασίδων & Νεανίδων κατακτώντας και στις δύο κατηγορίες τη δεύτερη θέση και δύο αργυρά μετάλλια

και η ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ στα 55kg Νεανίδων, η οποία με ατομικό ρεκόρ κατετάγη δεύτερη κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Μαζί με τους αθλητές και ο προπονητής και πρόεδρος του ΑΛΚΙΝΟΟΥ, ΡΟΔΙΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος ως γνωστόν είναι και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!