Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Κέρκυρα με 15+1 στο Πανελλήνιο στίβου Κ18

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων/Κορασίδων διεξάγεται σήμερα και αύριο στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων υπο την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 1310 αθλητές και αθλήτριες (620 παίδες και 690 κορασίδες) από 175 σωματεία της χώρας. Από την Κέρκυρα θα πάρουν μέρος 15 αθλητές και αθλήτριες από τέσσερα σωματεία. Ο Κερκυραϊκός ΓΣ θα συμμετάσχει με τρεις παίδες: Στέλιο Σκορδίλη στο επί κοντώ. Πέτρο Πουλή σε σφαιροβολία-δισκοβολία. Αθανάσιο Χαρίρ στο ακόντιο και πέντε κορασίδες: Ειρήνη Πολίτη και Σοφία Σεχάτη στα 200μ. Μαριάνα Μουρτσινούδη & Στεφανία Ασημοπούλου στο μήκος και Ηρώ Βραδή στο επί κοντώ. Ο ΑΟ Κέρκυρας 2015 θα πάρει μέρος με τρεις παίδες: Σπύρο Ντουραχάνη στα 800μ Γιώργο Αναγνώστου στο μήκος & Γιώργο Δόση στο ύψος.

Ο ΓΣ Κέρκυρας 2018 συμμετέχει με δύο παίδες: Αλέξανδρο Βασιλάκη στα 1500μ & Σπύρο Πέζαρο σε 200-400μ & μία κορασίδα την Πολυξένη Τζιβανίδη στα 400μ. Τέλος η ΑΕ Λευκίμμης παίρνει μέρος με έναν αθλητή τον Αγησίλαο Καρβούνη στα 1500μ. Να σημειωθεί ότι στο αγώνισμα της δισκοβολίας θα πάρει μέρος και ο πρώην αθλητής του Κερκυραϊκού ΓΣ και νυν του Ολυμπιακού ΣΦΠ Γιώργος Βραχλιώτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!