Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Με καλεσμένο τον Π. Οικονομίδη έγινε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ινας Ταράντου

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες στο ΑΚΤΑΙΟΝ η υπ. Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Ίνα Ταράντου.
“Η Ίνα Ταράντου παρουσίασε τον εαυτό της και το όνειρό της για μία πιο φωτεινή Κέρκυρα. Μία Κέρκυρα που θα πιστέψει στον εαυτό της και θα τολμήσει να αλλάξει και να κάνει ένα άλμα προς την ποιότητα, έτσι ώστε να καταστεί τουριστικός προορισμός παγκόσμιας αναφοράς” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Επίσημος καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ένας άνθρωπος διεθνώς καταξιωμένος, ο «γκουρού» της διαφήμισης, Πίτερ Οικονομίδης, που έχει συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές παγκόσμιες φίρμες, ο οποίος μίλησε για την φίλη του Ίνα και για το πως μπορεί να εκτοξευθεί το τουριστικό brand “Κέρκυρα”.

 

 

 

“Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος φίλων και υποστηρικτών της Ίνας οι οποίοι εκφράστηκαν με ενθουσιασμό τόσο για την ίδια όσο και για την εκδήλωση, που ξέφυγε από τις γνωστές παλαιού τύπου συγκεντρώσεις με πολιτικούς-κομματικούς μονολόγους”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η νεοεκλεγήσα Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα Μερόπη Υδραίου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανώλης Ορφανουδάκης, ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ κ. Γιώργος Δημουλής, ο πρώην βουλευτής Αλέκος Δεσύλλας, ο πρώην αντιπεριφειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ πόλης Βασίλης Μελίδης και πολλοί άλλοι.

*φωτο Στ. Καταπόδης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!