Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιρλανδία – Ελλάδα Ειδικά Στοιχήματα: «Ταμείο» με Μπακασέτα στο 2.15

 

Ματς καθοριστικής σημασίας δίνει η Εθνική μας ομάδα την Παρασκευή (13/10, 21:45) στο Δουβλίνο.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τα Προκριματικά Euro 2024, η Ελλάδα φιλοξενείται στο «Aviva Stadium» από την Ιρλανδία, με μόνο στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για κατάληψη της 2ης θέσης.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ισοβαθμεί με την Ολλανδία, η οποία βέβαια έχει έναν αγώνα λιγότερο και το 3-0 του πρώτου μεταξύ μας αγώνα.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια kazino τα βρίσκεις εδώ!

Οι «οράνιε» κοντράρονται την ίδια ώρα στην έδρα τους με τη Γαλλία, κι αν Ελλάδα και «τρικολόρ» φύγουν με το διπλό από τα παιχνίδια τους, τότε ακολουθεί «τελικός» στη Νέα Φιλαδέλφεια (16/10).

Ιρλανδία – Ελλάδα Ειδικά

Δείτε τα πιο ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα από τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, τα οποία αφορούν τα γκολ των ομάδων, τα ειδικά των παικτών και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!