Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Πρωτιά Σπυριδούλας Καρύδη στο τριπλούν του Πανελλήνιου Νεανίδων

Σε τροχιά διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 φαίνεται πως είναι η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) που συνέχισε με σταθερότητα και συνέπεια τους αγώνες της, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20.

Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη “προσγειώθηκε” στα 13,55 μ. στo πρώτο της άλμα στον τελικό του τριπλούν και σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας της στο αγώνισμα.

Λίγο αργότερα κατάφερε να πάει εξίσου μακριά, αφού το δεύτερο άλμα της μετρήθηκε στα 13,50 μέτρα. Η Καρύδη, η οποία έχει φέτος 13,61 μ., επίδοση που την φέρνει στην κορυφή της Ευρώπης και της επιτρέπει να στοχεύσει στο βάθρο, στη διοργάνωση της Σουηδίας. Η Καρύδη, που αύριο θα αγωνιστεί και στο μήκος, δεν εκτέλεσε τα δύο τελευταία άλματα της.

segas.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!