Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ιστιοπλοΐα: Διακρίσεις των «μικρών» του ΝΑΟΚ σε αγώνες στη Λευκάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός αγώνας “ΝΗΡΙΚΟΣ 2021” για σκάφη optimist και laser 4,7 που οργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας (1- 3/10/2021).

Συμμετείχαν 60 αθλητές, στην πλειοψηφία τους κάτω των 13 ετών.

Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με μια ομάδα 10 αθλητών , επτά εκ των οποίων κάτω των 12 ετών. Οι μικροί αθλητές δοκιμάστηκαν κάτω από σκληρές συνθήκες, ιδίως κατά την πρώτη μέρα του αγώνα και έδειξαν όλοι ανεξαιρέτως εξαιρετική δύναμη και αντοχή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό!

Η Αγγελική Ματαράγκα ανέβηκε στο βάθρο, κερδίζοντας την τρίτη θέση στα κορίτσια junior, ενώ ο Αντρέας Καραμπάτσος βραβεύτηκε ως ο μικρότερος αθλητής του αγώνα.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!