Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ιστιοπλοϊα: Επιτυχημένο & φέτος το καλοκαιρινό camp του Ι.Ο. Κέρκυρας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καλοκαιρινό ιστιοπλοϊκό camp, που διοργάνωσε για δεύτερη φορά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας.

Το camp πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Κ., που βρίσκονται στο τέρμα του Εμπορικού Κέντρου στις Αλυκές Ποταμού. Σε αυτό συμμετείχαν περισσότερα από 40 παιδιά, τα οποία πέρασαν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες ιστιοπλοΐα, κολύμπι και πολλά παιχνίδια στη θάλασσα, αλλά και έξω από αυτήν. Το καμπ είχε ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Αυγούστου και ήταν χωρισμένο σε τρεις περιόδους. Η πρώτη από 4 – 15 Ιουλίου. Η δεύτερη από 18-29 Ιουλίου και η τρίτη από 1 – 12 Αυγούστου.

Στην τελετή λήξης, την επιμέλεια της οποίας είχε   η Αμαλία Κανελλοπούλου και παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Ι.Ο.Κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος, απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής

σε όλα τα παιδιά, που πήραν μέρος στο camp, ενώ δόθηκαν και δωράκια στους εν ενεργεία ιστιοπλόους του Ι.Ο.Κ., που βοήθησαν κατά την διάρκεια της λειτουργίας του προπονητικού κέντρου. Όπως ανακοίνωσε ο Ι.Ο.Κ.

“ Το summer camp 2022 έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι για τα παιδιά και τους γονεις στις εγκαταστάσεις μας στις Αλυκές Κέρκυρας. Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην γιορτή μας τους : Νίκο Ζηνιάτη της εταιρίας Dolce για τα υπέροχα παγωτά, την  Μαυριδόπουλος Α Ε για τα απαραίτητα σε κάθε ιστιοπλοϊκό πάρτυ σουβλάκια, την “Boat-yachtyard Vaggelis Grammenos” και το “Οικονομικό Κέντρο Κέρκυρας”  “ για την προσφορά σε αναψυκτικά και μπύρες και βέβαια τον  Γιώργο Μιχαλά που απαθανάτισε και φέτος τις στιγμές μας”.

Να σημειωθεί ότι υπεύθυνη του camp ήταν η προπονήτρια Ειρήνη Ασπιώτη συνεπικουρούμενη από τους Μαρία Τρίαντου και Δημήτρη Ανδριώτη, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του εφόρου του τμήματος Γιώργου Παλούκου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!