Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ιωάννα Βλάχου: “Τραγούδησα με την ψυχή μου, για όλους, μα προπαντός για την κόρη μου”

Η Κερκυραία ερμηνεύτρια Ιωάννα Βλάχου ευχαριστεί όλους τους φορείς που στήριξαν την μουσική εκδήλωση “Με μια αγκαλιά τραγούδια” για την ΦΛΟΓΑ με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά και τις οικογένειες που παλεύουν με νεοπλασματικές ασθένειες.

 

Η ευχαριστήρια επιστολή

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη αλλά και βαθιά συγκινημένη για την πολύ πετυχημένη πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης “Με μια αγκαλιά τραγούδια” για την ΦΛΟΓΑ. Για τα παιδιά δηλαδή και τις οικογένειες που παλεύουν με νεοπλασματικές ασθένειες. Μια εκδήλωση που από όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Μία συναυλία που χωρίς τη βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μου δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.
Σε έναν εμβληματικό χώρο στο Παλαιό φρούριο της Κέρκυρας, με ένα κοινό που μας συγκλόνισε με την παρουσία και τη συμμετοχή του, τραγούδησα με την ψυχή μου, για όλους εσάς, μα προπαντός για την κόρη μου που ήταν στην πρώτη σειρά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στη φιλαρμονική Γαστουρίου Κέρκυρας Ομόνοια με Μαέστρο τον Σπύρο Ράλλη.
Στις χορωδίες “Κορυφώ” και “Αλεγρία” του ηπειρώτικου συλλόγου Κέρκυρας με Μαέστρο την Όλγα κουτσουκαλη.
Στη σχολή χορού της Νίκη Γιάννου
Στον Γιάννη Μιχαήλ και στον Βασίλη Κυνηγόπουλο.
Στoν Τριαντάφυλλο Η. Κωτόπουλο που στιχουργικά έντυσε το τραγούδι της Φλόγας. Τραγούδι που ακούστηκε για πρώτη φορά πανελλαδικά.
Πολλά ευχαριστώ στην εφορεία αρχαιοτήτων Κέρκυρας και στην Κα Τένια Ρηγάκου προσωπικά, επίσης, στον Δήμο Κεντρική Κέρκυρας, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στις επιχειρήσεις του νησιού που στήριξαν την εκδήλωση αυτή στους εκλεκτούς δημοσιογράφους που την κάλυψαν. Εύχομαι σε όλους και σε όλες υγεία.
Να είμαστε γεροί και να οργανώνουμε τόσο όμορφες μουσικές εκδηλώσεις που πάνω απ’ όλα είναι μια προσφορά στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη να αισθανθεί πως τον νοιαζόμαστε και του συμπαραστεκόμαστε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!