Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Περιφερειακή Εκδήλωση APPRODI PLUS

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο “ From Ancient Maritime Routes to eco-touristic destinations PLUS”, Approdi Plus project διοργανώνει περιφερειακή εκδήλωση που θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Ιωάννου Θεοτόκη 72), αίθουσα 239, 2ος όροφος.

Η Περιφερειακή εκδήλωση θα εστιάσει στα προβλήματα και τις προοπτικές που δημιουργήθηκαν σε περιφερειακό επίπεδο σχετικά με τον Τουρισμό και την αξιοποίηση των διαδρομών σε αρχαία λιμάνια, θα επισημάνει τα κύρια στοιχεία και τις δυνατότητες αξιοποίησης των αρχαίων λιμένων ως πόλους έλξης τουριστικών ροών, καθώς και τις επιπτώσεις της πανδημίας και των μέτρων περιορισμού και διαχείρισης αυτών. Τέλος θα παρουσιαστεί το επικαιροποιημένο Μνημόνιο Συνεργασίας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου για την αξιοποίηση των αρχαίων λιμένων στην περιοχή της Αδριατικής.

Η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου:

https://support-874.my.webex.com/support-874.my/j.php?MTID=m74b079726c8ec173df68d94670b2b2b3

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!