Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιόνιο Παν/μιο: Η 2η ημερίδα προώθησης καινοτόμων τεχνολογιών “έξυπνης” γεωργίας

Ειδική εκδήλωση προώθησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Έξυπνη επιλογή & διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής».

Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει τη 2η Ημερίδα Ενημέρωσης και προώθησης καινοτόμων τεχνολογιών “έξυπνης” γεωργίας, καθώς και διάχυσης των έως σήμερα αποτελεσμάτων του έργου «ΕΥΟΙΝΟΣ – Έξυπνη επιλογή & διαχείριση ποικιλιών οίνου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής» (χρηματοδοτούμενο από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ιονίων Νήσων «2014-2020», Δράση: «Ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα της αγροδιατροφής», κωδικός ΟΠΣ: 5007310).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 03/10/2019 μεταξύ 11.30 π.μ. – 04.00 μ.μ. στην αίθουσα 2 του κτ. «Αρεταίος», στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Πλατεία Τσιριγώτη 7, Κέρκυρα και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Πληροφορικής στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες υπό τη διεύθυνση του Αναπληρωτή Καθηγητή Φ. Μυλωνά.
Η ημερίδα απευθύνεται τόσο στο ακαδημαϊκό (καθηγητές και εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, φοιτητές και σπουδαστές), όσο και στο ευρύ κοινό (αγρότες, επιχειρηματίες, επιμελητήρια, τοπικές και Περιφερειακές αρχές, κλπ). Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση των εμπειρογνωμόνων της αγροδιατροφής και των επιστημόνων με το ευρύ κοινό και η ανάδειξη των δυνατοτήτων που παρέχονται από τις καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας στην καθημερινή αγροτική ζωή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!