Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κάλαντα και ευχές από τα παιδιά του 4ου Πειραματικού Σχολείου Κέρκυρας

Γέμισαν με κάλαντα και ευχές την πόλη της Κέρκυρας οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Πειραματικού Σχολείου Κέρκυρας – Αθηναγόρειο, αφού επισκέφθηκαν, έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν στις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές, , προσδίδοντας μια χαρούμενη, αισιόδοξη νότα στις γιορτές των Χριστουγέννων που έφτασαν.

Τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους ευχήθηκαν:

Στον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Στη Δήμαρχο κα Μερόπη Υδραίου και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Παιδείας κα Μαρία Ζερβού στο Δημαρχείο της πόλης και στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού, οι οποίες πρόσφεραν και δωράκια στους μικρούς μαθητές.

Τα παιδιά του Πειραματικού σχολείου επισκέφθηκαν ακόμη το Ειδικό σχολείο της Κέρκυρας και ευχήθηκαν στους μαθητές για τις άγιες μέρες,  σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα.

Ο ανιπεριφερειάρχης Κ. Ζορμπάς δήλωσε: 

Πλημμύρισε η Περιφέρεια σήμερα από παιδικές φωνές χαμόγελα και κάλαντα από τα παιδιά του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας και του 4ου Γυμνάσιου Κέρκυρας. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τους καθηγητές και τους γονείς τους, καλές γιορτές με υγεία χαρά και επιτυχίες!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!