Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα σε πανελλαδική δράση απο το σύλλογο περιβάλλοντος

Kάλεσμα σε ταυτόχρονη πανελλαδική δράση για το περιβάλλον της Ελλάδας απευθύνει ο σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει:
Ανταποκρινόμενοι στο πανελλαδικό κάλεσμα φορέων και οργανώσεων για την απόσυρση του αντι-περιβαλλοντικού νομοσχεδίου, καλούμε φορείς και πολίτες της Κέρκυρας να ενώσουμε τις φωνές μας για να ακουστεί και από το νησί μας: «Απόσυρέ το!».
Ζητάμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, που έρχεται προς ψήφιση μέσα σε συνθήκες καραντίνας χωρίς ουσιαστική διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και σε ολιγάριθμη λόγω συνθηκών συνεδρίαση της Βουλής. Ένα νομοσχέδιο, που θα παρακάμπτει τις τοπικές κοινωνίες και τις απαιτούμενες περιβαλλοντικές μελέτες στο όνομα της “fasttrack ανάπτυξης”, καταλύοντας το ήδη ανεπαρκές πλαίσιο προστασίας που υπήρχε.
Αύριο, Δευτέρα, 4  Maϊου 2020 στις 6 το απόγευμα, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις και τα λοιπά μέτρα προστασίας, θα εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην περιοχή της Σπιανάδας -Λιστόν, με κεντρικό σημείο συγκέντρωσης το Πεντοφάναρο.
Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας,
Συνεταιρισμός Παραγωγών-Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων, Οικοζωή
Fossil Free Corfu, Πρωτοβουλία Κέρκυρας ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!