Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έδωσαν και πάλι ρεύμα στις περιοχές που βυθίστηκαν στο σκοτάδι (upd)

Νέα ενημέρωση (22:40)

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρήκαν και αποκατέστησαν τη βλάβη που σημειώθηκε νωρίτερα σε υποσταθμό στο Σκριπερό, που επηρέασε περίπου επτά χωριά. Αυτλήν την ώρα έχει ξεκινήσει η εκ νέου ηλεκτροδότηση των περιοχών.

 

Νεότερη ενημέρωση (22:20)

Σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkryasimera, το black out είναι μεγαλύτερης έκτασης, καθώς εκτός από το μεγάλο τμήμα του Σκριπερού, χωρίς ρεύμα βρίσκονται και περιοχές στην Παλαιοκαστρίτσα, την Κρήνη, τον Βίστωνα, τους Λακκωνες, και τους Μακράδες  

Αρχική ενημέρωση

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται από τις 21:30 μεγάλο τμήμα του Σκριπερού, μετά από έναν δυνατό κρότο που ακούστηκε. Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες , πρόκειται για πιθανή βλάβη σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ  στην κάτω πλευρά του χωριού. Το ακριβές σημείο της βλάβης αναζητούν τώρα τα συνεργεία, προκειμένου να γίνει απόψε η αποκατάσταση και η επαναηλεκτροδότηση του χωριού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!