Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ένωσαν δυνάμεις οι ομάδες «Donate» & “Κερκυραιες Μαμάδες” και ενίσχυσαν το Δημοτικό Σχολείο Μαθρακίου

Επειδή τα παιδιά του κόσμου είναι η ελπίδα μας και επειδή όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά, οι δυο διαδικτυακές ομάδες της Κέρκυρας «Κερκυραίες Μαμάδες» και «Donate» ένωσαν τις δυνάμεις τους και απευθυνόμενες στα μέλη τους, συγκέντρωσαν είδη τα οποία σήμερα μεταφέρονται και δωρίζονται στο δημοτικό σχολείο Μαθρακίου για το μοναδικό μαθητή που φοιτά σε αυτό.

Οπως δήλωσαν οι υπεύθυνες των ομάδων στο @kerkyrasimera.gr, σήμερα μεταφέρονται στο ακριτικό μας νησί, γραφική πύλη, , παζλ , παραμύθια παιχνίδια, βιβλία λογοτεχνικά καθώς και μια βιβλιοθήκη. Επίσης παραδίδονται είδη ένδυσης και υπόδησης. Η εμπιστοσύνη των μελών σε αυτές τις ομάδες, είναι απλόχερη, καθώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια ακόμα φορά και με αυτό το τρόπο, μοίρασαν όλοι, ξανά την ανεξάντλητη αγάπη τους και την αλληλεγγύη τους.

Οι υπεύθυνες των ομάδων ήταν και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη δασκάλα του σχολείου, που σήμερα θα «παραλάβει» όλη αυτήν την αγάπη, που στέλνεται υπό την μορφή των αγαθών που τόσο ανάγκη έχει το σχολείο το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από δυο δεκαετίες!

Ρεπορτάζ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!