Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έριξαν τσιμέντο και έκλεισαν λακκούβες στο δρόμο

Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν πολίτες του νησιού μας, μετά από πλειάδα καταγγελιών που έχουν κάνει και οι οποίες δεν βρήκαν ανταπόκριση με οριστική λύση. Ο λόγος για τον εσωτερικό παράλληλο δρόμο της Εθν. Παλαιοκαστρίτσας στο ύψος υποκαταστήματος αλυσίδας σουπερ μαρκετ που οδηγεί σε επιχείρηση με τζάμια. Πρόκειται για ένα τμήμα του δρόμου που παθαίνει διαρκώς καθίζηση με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών λακκουβών. Άλλωστε στο σημείο είναι αρκετοί οι οδηγοί που έχουν προκαλέσει άθελά τους ζημιά στα αυτοκίνητα τους.

Ετσι, σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην διαδικτυακή ομάδα «Τα παράπονα σου στο δήμαρχο», πήραν φτυάρια και τσιμέντο και έκλεισαν τις λακκούβες, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!