Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έσβησαν τη φωτιά στην αποθήκη λαδιού – Σύσσωμη Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

Νέα ενημέρωση

Να σημειωθεί πως η φωτιά έχει κατασβεστεί ενώ η δύναμη παραμένει λόγω του εύφλεκτου υλικού ενώ  υπάρχει έντονη βλάστηση και πεύκα. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού πάνω από την επιχείρηση στην οποία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, υπάρχουν κατοικημένα σπίτια.

Κατα τη διάρκεια της φωτιάς υπήρξαν πολλές εκρήξεις. Αυτήν την ώρα, (19:50) το Ανακριτικό της Π.Υ. καταγράφει τις εγκαταστάσεις ενώ παίρνει καταθέσεις για την επικρατούσα κατάσταση.

Αρχική ενημέρωση 

Φωτιά έχει εκδηλωθεί στα Καρουμπάτικα. Επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα. Επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά, δυο ανακριτικά οχήματα ενώ επί τόπου βρίσκεται ο περιφερειακός διοικητής Ν. Κολοβός. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε αποθήκη τηγανέλαιων.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται διαρκώς, παρών εκτός του κ. Κολοβού είναι και ο διοικητής Νομού Ν. Θεοδωράκος και ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού Ν. Αυλωνίτης ενώ στο σημείο βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του κεντρικού Δήμου.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!