Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μπάμπης Δημητριάδης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών, ο Χαράλαμπος Δημητριάδης. Ο εκλιπών υπήρξε απο το 1948 αθλητής οριζοντίων αλμάτων του Κερκυραϊκού ΓΣ και μεσουράνησε την δεκαετία του ‘50, με επιτυχίες κυρίως στα παγκερκυραϊκά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του ιστορικού συλλόγου. Γεννήθηκε το 1932 στην Κέρκυρα και σπούδασε στην Μαθηματική Σχολή Αθηνών. Υπήρξε καθηγητής στα Γυμνάσια: Λευκίμμης- Α΄Κέρκυρας & Εμπορικής Σχολής. Για την απώλειά του εξέφρασαν την θλίψη τους, αλλά και τα συλλυπητήρια στους οικείους του, ο συνάδελφος, φίλος του και συνοδοιπόρος στα διοικητικά του Κερκυραϊκού ΓΣ, Δημήτρης Πουλημάς, όσο και η διοίκηση του ΚΓΣ.

Η οικογένεια του Κερκυραϊκού Γ.Σ.εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Χαράλαμπου Δημητριάδη, του δικού μας Μπάμπη. Αυτό τον Άριστο οικογενειάρχη , αξεπέραστο δάσκαλο , καλό άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη, είχε την τύχη ο ιστορικός Κερκυραϊκός να τον έχει στο πλευρό του έως την τελευταία του στιγμή.
Αθλητής αρχικά του συλλόγου μας με διακρίσεις, υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών ως παράγων αποσπώντας την εκτίμηση αλλά και τον σεβασμό των συνεργατών του.
Ο ακούραστος αυτός εργάτης του στίβου μέχρι και το τέλος επικοινωνούσε τηλεφωνικά για να μαθαίνει πως πάει ο αγαπημένος του σύλλογος.
Φεύγοντας αφήνει ως παρακαταθήκη σε εμας, ότι με την συμπεριφορά και την εν γένει ζωή του μας διδαξε.
Στο καλό αγαπημένε μας φίλε, όπου και εαν είσαι, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαι πάντα κοντάς μας.

*Λεζάντα κεντρικής φωτογραφίας: Ο Μπάμπης Δημητριάδης (δεξιά) με την Ολυμπιονίκη Αθανασία Τζουμελέκα & τον φίλο του απο τον ΚΓΣ Δημήτρη Πουλημά

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!