Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στο Σχολικό Κέντρο Αγρού προσωρινά το 2ο Ειδικό Σχολείο Β. Κέρκυρας

Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση Κέρκυρας ενημερώνει ότι το 2ο Ειδικό Σχολείο Βόρειας Κέρκυρας, προσωρινά στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Σχολικού Κέντρου Αγρού.

Προηγήθηκε συνάντηση διευθυντών σχολικών μονάδων Β. Κέρκυρας χθες Τρίτη. Ενημερώθηκε στη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδάτος ότι η υπηρεσία επεξεργάζεται σχέδιο για να προσπεράσει το πρόβλημα.

Από κοινού, η διευθύντρια του Σχολικού Κέντρου Αγρου κα. Κροκίδη, η συντονίστρια Ειδικής Αγωγής Ιονίων Νήσων κα. Μερκούρη και ο διευθυντής εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξέτασαν τους χώρους που θα διατεθούν και συμφώνησαν στην περεταίρω διαδικασία (όπως ενημέρωση Συλλόγου διδασκόντων, ΣΕΠΕ Κέρκυρας, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Β. Κέρκυρας).

Ακολούθως, ενημερώνεται το υπουργείο Παιδείας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει εκτάκτως το θέμα σε συνεδρίαση του σώματος «προσωρινή μεταστέγαση ειδικού σχολείου στο σχολικό κέντρο Αγρού, λόγω καθυστέρησης αποπεράτωσης των διαδικασιών αποκατάστασης του κτιρίου στο Λιβάδι Βελονάδων»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!