Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

«Πειρατεία» στη Γαρίτσα! Δράστες οι AHEPA Κέρκυρας και τα παιδιά από το Σπίτι Παιδικής Μέριμνας

Μια διαφορετική «Πειρατεία» με κέφι, χαμόγελα και παιχνίδι με πρωταγωνιστές τα παιδιά από το Σπίτι Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και το Τμήμα AHEPA HJ-34 Corkyra έλαβε χώρα στο κόλπο της Γαρίτσας.

Στο γνωστό «Πειρατικό» καράβι Black Rose που δραστηριοποιείται στο νησί μας, οι μικροί Κούρσαροι πήραν τα σπαθιά τους και ντυμένοι πειρατές πέρασαν ξένοιαστες και χαρούμενες στιγμές, δύο ώρες συναρπαστικής περιπέτειας. Η «Πειρατεία» αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας της AHEPA και της Διευθύντριας του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας και στοχεύει στην προσφορά των παιδιών ευχάριστων, διασκεδαστικών και ψυχαγωγικών εμπειριών. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του Vidos Travel κ. Κώστα Γιούργα για τη βοήθεια του στην υλοποίηση της δράσης, καθώς και το πλήρωμα του Black Rose για την υπέροχη φιλοξενία τους. “Ευελπιστούμε να έχουμε τη χαρά να επαναλάβουμε τη δράση αυτή και να αποθανατίσουμε τα ίδια και ακόμη περισσότερα φωτεινά χαμόγελα!” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος Νίκος Δημητρόπουλος και ο γραμματέας Αριστόβουλος Κορωνάκης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!