Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ακυρώθηκε ο Οικονομόπουλος στο παρά ένα λόγω αρχαιολογίας – Η δήλωση

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή, συναυλια του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου. Την απόφαση έλαβε η Ατχαιολπγια Κέρκυρας και κοινοποιήθηκε χθες και ενώ ήδη βρίσκεται στο νησί ο τραγουδιστής και όλα ήταν έτοιμα για αύριο. Ο κ. Οικονομόπουλος, δηλωσε  τα εξης:

«Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου», εξηγεί ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας λόγο για «περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας» τα οποία έχει η Αρχαιολογία.

Η ενημέρωση για την απόρριψη της αίτησης της συναυλίας μάλιστα ήρθε μόλις στις 17 Αυγούστου και ενώ, όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης, «όλα ήταν έτοιμα για την διεξαγωγή της συναυλίας».

«Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση», σημειώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας γνωστές τις προθέσεις του.

 

Επιστροφή  χρημάτων

 

Ολοι όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους για την συναυλια Οικονομόπουλου από το ticketbox αλλά και όσοι είχαν κρατήσει τα εισιτήρια για Πλούταρχο που επίσης ακυρώθηκε για άλλους λόγους και με τα οποία θα μπορούσαν να μπουν στην Συναυλία Οικονομόπουλου,  μπορούν να προσέρχονται στα σημεία που τα προμηθεύτηκαν για να τους επιστραφούν τα χρήματα 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!