Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ακόμα μια επιτυχία του Νοσοκομείου! Υγιείς μητέρα με covid-19 και νεογνό που μόλις γεννήθηκε!

Ακόμη μια επιτυχία σημείωσαν γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, καθώς ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας τοκετός με καισαρική τομή μητέρας με covid-19. Οι γιατροί γυναικολόγοι – μαιευτήρες, οι παιδίατροι, οι μαίες, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι τραυματιοφορείς και λοιπό προσωπικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο ένα υγιέστατο νεογνό από μητέρα με covid -19.
Μάλιστα, η γυναικολόγος – μαιευτήρας του Νοσοκομείου Κατερίνα Τρανακα σημειώνει την σημαντικότητα του εμβολιασμού κατά της covid-19 των εγκύων μετά την 16η εβδομάδα κύησης.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κατάφεραν να φέρουν ακόμη μια ζωη στον κόσμο.
Γρήγορη ανάρρωση στη μανούλα, να ζήσει το νεογνό!
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!