Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παξοί: Πέθανε στο πλοίο για Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, ο Λιμενικός Σταθμός Παξών, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ” Ν.Π.10653 από τον λιμένα Γαϊου ν. Παξών προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας, 61χρονος ημεδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Δεν προσγειώθηκαν πτήσεις λόγω κακοκαιρίας

Στον ανωτέρω, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ιατρό με τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Παξών, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!