Quantcast
Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ανακοίνωση της Πρυτανικής Αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Πρυτανική Αρχή του Ιονίου Πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση με την θέση της για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Σύμφωνα με αυτήν: 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αναβιώνει μνήμες του σκοτεινού παρελθόντος της Ευρώπης. Η εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία δημιουργεί μια ανθρώπινη τραγωδία με χιλιάδες πρόσφυγες και εκατοντάδες νεκρούς διαμορφώνοντας ταυτόχρονα μια εκρηκτική, πολυδιάστατη και άκρως ανησυχητική συνθήκη για το μέλλον της Ευρώπης και του Κόσμου.

Η Πρυτανική αρχή του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, εκφράζει την συμπαράστασή της στην ουκρανική ακαδημαϊκή κοινότητα – τους συναδέλφους και τους φοιτητές- καθώς και σε όλους τους πολίτες, που καλούνται να αναμετρηθούν με τον πόλεμο, την καταστροφή, την προσφυγιά και τη βία. Υπογραμμίζουμε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της ειρήνης.

Επίσης, στις οδυνηρές για τον ουκρανικό λαό ώρες, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και των μαχόμενων για την ειρήνη, την αυτοδιάθεση και την ευημερία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!