Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Αλ. Αυλωνίτης στους Αγιασμούς ΔΣ Καναλίων & Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

 
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα, με τον καθιερωμένο αγιασμό στα σχολεία. 
Ο βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης βρέθηκε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, στους αγιασμούς που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Καναλίων, στον τόπο διαμονής του, και στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας, που συμβολίζει τον πολιτισμό και την παράδοση του νησιού μας.
 
Οπως τονίζει ο βουλευτής: Τη φετινή χρονιά η εκπαιδευτική κοινότητα έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις, με σημαντικά προβλήματα συνεπεία της άκρατης ακρίβειας και των αυξήσεων στα είδη πρώτης ανάγκης και στα σχολικά είδη. Η εκπαίδευση είναι αντιμέτωπη με νέες επιθέσεις στα κεκτημένα χρόνων, σε εκπαιδευτικά κενά, σε πληθώρα αναγκών στα δημόσια εκπαιδευτήρια, σε τεράστιες ελλείψεις. Οι δυσκολίες εξεύρεσης στέγης για τους νέους εκπαιδευτικούς, τα πανάκριβα ενοίκια, οι καθηλωμένοι μισθοί προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. 
 
Για όλα αυτά τα θέματα  συζητά αυτές τις ημέρες με την εκπαιδευτική κοινότητα, για να γίνει κοινωνός των προβλημάτων τους και να θέσει τα ζητήματα που τους απασχολούν σε κοινοβουλευτικό έλεγχο. 
 
Στις δηλώσεις του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο βουλευτής Αλ. Αυλωνίτης, μεταξύ άλλων είπε: «Αυτή τη χρονιά στόχος όλων μας πρέπει να είναι η στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης, ώστε όλα τα παιδιά της Κέρκυρας να έχουν ίσες ευκαιρίες στην γνώση, ίδιες δυνατότητες εξέλιξης, ανοιχτούς δρόμους να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.
Εύχομαι αυτό το όμορφο ταξίδι στη γνώση να είναι καρποφόρο για τους μαθητές και τις μαθήτριες, αυτές τα μαθητικά χρόνια να δώσουν στα παιδιά μας εφόδια ζωής. Και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, από καρδιάς καλή δύναμη, κουράγιο και επιτυχίες. 
Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους και όλες, θα είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα στις διεκδικήσεις της».
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!