Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ανθρωπιστικό υλικό για τον ουκρανικό λαό από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Με τη σκέψη στον Ουκρανικό λαό και τους Ουκρανούς πρόσφυγες, που καταφτάνουν στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μέσω του τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων ξεκίνησε δράσεις συγκέντρωσης ιατροφαρμακευτικού υλικού καθώς και βρεφικών ειδών και τροφών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας,   σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους  δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας  και στεκόμενη στο πλευρό του Ουκρανικού λαού,  συγκέντρωσε και  απέστειλε τις 15/03/2022 την πρώτη αποστολή βοήθειας στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ευχαριστεί  τους  συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν  και συνέδραμαν για τη συγκέντρωση της βοήθειας.

Ενημερώνουν πως η δράση συλλογής βοήθειας συνεχίζεται και καλεί τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα τους.

Υπεύθυνος για τη συλλογή υλικού είναι ο γραμματέας της Ν.Ε Κέρκυρας Νίκος Τησαρχόντου. Τηλέφωνο επικοινωνίας  6977802012.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!