Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ανοίγει από Μ. Δευτέρα το πάρκινγκ  Κ. Πλατείας

Το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο πάρκινγκ της Κάτω Πλατείας και θα ξαναρχίσει η λειτουργία του, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην “ΚΣ” ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων, Νίκος Καλόγερος.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε για το διάστημα των εορτών του Πάσχα δεν θα ισχύει το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών, αλλά το παλαιό σύστημα με τα δια “ζώσης εισιτήρια”.

 Μετά τις γιορτές μπαίνουν τα ηλεκτρονικά μηχανάκια

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, αναφερόμενη στις εργασίες αναβάθμισης του χώρου στάθμευσης της Κάτω Πλατείας ενημέρωσε ότι ήδη έχουν γίνει οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διαγραμμίσεις, όπως και οι ειδικές σημάνσεις ΑμεΑ, Επίσης έχει τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός καθώς και Πυρασφάλεια. Ενώ διευκρίνισε πως μετά από όλα αυτά το πάρκινγκ έχει πάρει και την άδεια λειτουργίας. Σε ό, τι αφορά τα ηλεκτρονικά μηχανάκια κοπής εισιτηρίων καθώς και οι ηλεκτρονικές μπάρες θα τοποθετηθούν και θα λειτουργήσουν αργότερα. Κι αυτό, γιατί όπως είπε απαιτείται ο καθορισμός τιμολογιακής πολιτικής, αφού ο νόμος προβλέπει εκπτώσεις για ΑμεΑ και μονίμους κατοίκους. Τέλος υποστήριξε ότι όταν έρθει η ώρα να τοποθετηθούν οι ηλεκτρονικές μηχανές κοπής εισιτηρίων δεν θα κλείσει το πάρκιγκ, αφού οι συγκεκριμένες εργασίες δεν απαιτούν τέτοιο πράγμα.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!