Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σύμβαση για την αποπεράτωση των παλαιών Δικαστηρίων ως έδρας της Περιφέρειας ΙΝ

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το πολύπαθο έργο για την ολοκλήρωση του κτιρίου του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας, στο οποίο θα μεταφερθεί η έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπως ενημερώνει σχετικά η ΠΙΝ.
Την σύμβαση για την εκτέλεση του υποέργου με τίτλο «Ολοκλήρωση κτιρίου πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας» , προϋπολογισμού 410.000 ευρώ και τελικού ποσού 250.890,40 ευρώ με ΦΠΑ (με μέση έκπτωση 41,15%) υπέγραψε σήμερα, στο γραφείο της στις Αλυκές Ποταμού, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων και Υποδομών Μανώλη Ορφανουδάκη.
Ανάδοχος εταιρεία του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , σύμφωνα με την Συλλογική Απόφαση Ένταξης Πράξης 022, είναι η «ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ Α.Ε.» δια του νομίμου εκπροσώπου της Αθανάσιου Φρούσσου.
Η ολική προθεσμία περάτωσης του έργου έχει καθοριστεί σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!