Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο Εργατικό Κέντρο (φωτο)

Μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, συγκεντρώσεις από το 2015, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα (20:00) το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στο Εργατικο Κέντρο Κέρκυρας, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Χαλκιδικής Απόστολο Πάνα. 

Ο βουλευτής σήμερα, μαζί με τον συνάδελφο του της Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη, είχε σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς και

αυτοδιοικητικούς παράγοντες ενώ παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στην οποία αναφέρει τους στόχους του κόμματος (Σ.Σ. Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο κυκλοφορίας της εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ» του Σαββάτου 16/04). 

Μάλιστα αύριο, θα περιοδεύσει σε καινοτόμες και ιδιαίτερες επιχειρήσεις της Κέρκυρας όπως είναι το εργοστάσιο κουμ κουάτ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ αλλά και τις εγκαταστάσεις στο οποίο παράγεται από την οικογένεια Δαφνή, το βραβευμένο ελαιόλαδο “Governor”. 

Σε κάθε περίπτωση, το βλέμμα του κόμματος είναι στραμμένο στις εκλογες νέων Νομαρχιακών Επιτροπών της 8ης Μαίου αλλά και στην αυτοοργάνωσή του. Γι αυτό άλλωστε και η περιοδεία των στελεχών του ανα την Ελλάδα, προκειμένου να καταρτιστεί το περιφερειακό σχέδιο, με τις ανάγκες της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά.

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά στην αποψινή εκδήλωση, τα τοπικά στελέχη εκφράζουν την πλήρη ικανοποίηση τους, καθώς ο ενθουσιασμός του κόσμου κι η στηριξη που αποδίδει στο κόμμα, δεν ήταν «φούσκα» της προηγούμενης περιόδου αλλά στοιχείο που θα αποτυπωθεί, όπως δηλώνουν, στις εθνικές εκλογές.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!