Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αποβιβάζονται επιβάτες του φλεγόμενου πλοίου-Επέβαιναν οικογένειες με μωρά (vid)

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η αποβίβαση επιβατών στο λιμάνι της Κέρκυρας , απο το φλεγόμενο πλοίο  που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Πρίντεζι και τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Ερείκουσας. H μεταφορά τους γίνεται με ιταλικά πλοία.

Ακόμα και οικογένειες  με μωρά επέβαιναν στο πλοίο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

Τα live απο το kerkyrasimera.gr

 

Στο λιμάνι εχει στηθεί τεράστια επιχείρηση υποδοχής και βοήθειας των επιβατών με συντονισμό όλων των τοπικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και υγειονομικών. 

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11.10 π.μ.)

Ανάμεσα στους επιβάτες υπάρχουν 7 παιδιά, ενώ ένα δύο μηνών  μεταφέρεται προληπτικά στο ΓΝΚ. Τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά και θα τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Αρκετοί επιβάτες έχουν αποβιβαστεί και στην Κασσιώπη. Οταν ολοκληρωθεί η αποβίβαση θα ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης των επιβατών.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!