Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ράμματα σε 9χρονο μαθητή που τον πλάκωσαν πλακάκια στο σχολείο

Απίστευτο και όμως αληθινό !
Εννιάχρονος μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου της Λευκίμμης, το πρωί της Τρίτης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ύστερα από ατύχημα που είχε στις τουαλέτες του σχολείου.

Συγκεκριμένα, ο μικρός μαθητής, πήγε στις τουαλέτες του σχολείου και βγαίνοντας από το χώρο, έκλεισε πίσω του την πόρτα και μέσα σε δευτερόλεπτα, πλακάκια άρχισαν να ξεκολλούν, τραυματίζοντας τον 9χρονο στο πόδι !

Το γεγονός αυτό, είχε σαν αποτελεσμένα να μεταφερθεί, το παιδί,  άμεσα στο ΚΥ της περιοχής, όπου η γιατρός της εφημερίας , εξέτασε το τραύμα και διαπίστωσε ότι χρειάζονταν ράμματα.

Ύστερα, από επικοινωνία που είχε το @kerkyrasimera.gr με μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, αποφάσισαν, αύριο Τετάρτη, μάλιστα, να πραγματοποιήσουν συνάντηση και να συζητήσουν για το συμβάν αλλά και για τα γενικότερα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο, ώστε να δοθούν άμεσες λύσεις, για την ασφάλεια τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών. Άλλωστε να θυμίσουμε πως τα κτιριακά ζητήματα ήταν θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας παρουσία δεκάδων πολιτών οι οποίοι, όπως καταγγέλλουν, δεν έλαβαν σαφής απαντήσεις. Το σημερινό γεγονός ήρθε να επιβεβαιώσει τους φόβους γονέων και αιρετών της αντιπολίτευσης που έθεσαν το θέμα.

Φωτογραφίες:

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!