Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Νεκρός αστυνομικός – Έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Δεν έχει τελειωμό η λίστα με τους νεκρούς από ατυχήματα  στην Κέρκυρα τη τελευταία εβδομάδα, είτε είναι εργατικά είτε τροχαια.

Ενα ακόμη τραγικό γεγονός καταγράφηκε το απόγευμα της Τρίτης, με θύμα αυτή τη φορά έναν 47χρονο αστυνομικό. Ο Χρ. Ζ. βρήκε τραγικό θάνατο στον αύλειο χώρο του σπιτιού του στην Καστανιά, όταν έπεσε από ύψος τεσσαρων περίπου μετρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ατύχημα καθώς έκανε εργασίες στο σπίτι του. Για λόγο που δεν εψει ακόμη διευκρινιστεί, ο 47χρονος αστυνομικος με καταγωγή από τα Ιωάννινα, έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε θανάσιμα. Η οικογένεια του ειδοποίησε αμέσως συναδέλφους του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου έφτασαν στο σημείο ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο για νεκροψία.

Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετούσε πολλά χρόνια στην Κέρκυρα και είχε τρία παιδιά.

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία.

 

*Η διεύθυνση και το προσωπικό της «ΚΣ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!