Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Απορρίφθηκε η απόφαση της Οικονομικής του Κεντρικού Δήμου που αφορά στην αποκομιδή απορριμμάτων από ιδιώτη

Απορρίφθηκε η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (14/12/22) του δήμου Κ.Κ.&Δ.Ν. που αφορούσε στην κατάρτιση των όρων διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων στην Δημοτική Κοινότητα Κερκυραίων σε ιδιώτη. Η απόφαση αναρτήθηκε χθες Τρίτη, στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Κατά της απόφασης είχαν προσφύγει εννιά δημοτικοί σύμβουλοι, το Εργατικό Κέντρο, η ΠΟΕ ΟΤΑ, ο Σύλλογος εργαζόμενων στους ΟΤΑ νομού Κέρκυρας κρι το Εργατικό Κέντρο.

Σύμφωνα με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής η έγκριση αφορούσε εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων, πλύσης κάδων ύψους 6.082.956,72.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο κυκλοφορίας της “Κ.Σ.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!