Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας των δυο ηλικιωμένων γυναικών

Συνεχίζεται και σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δυο γυναικών, που βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρές στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Γαρίτσας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ι. Αϊβατίδη, η νεκροψία θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι όπου αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου των δυο γυναικών, καθώς και στην ταυτοποίηση τους, έργο εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας της κατάστασης των σορών αλλά και της απουσίας συγγενικού περιβάλλοντος. Να σημειωθεί, ότι τόσο η αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι δυο γυναίκες, ηλικίας 78 και 79 ετών, με καταγωγή από το Αίγιο, βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι, που διέμεναν σε προχωρημένη σήψη, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρές για πάνω από τρεις μήνες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!