Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Από τον Μητροπολίτη ο αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο

Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Παξων και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος θα πραγματοποιήσει την τελετή αγιασμού στο Μουσικο Σχολείο της Κέρκυρας, τη Δευτέρα 12/09 στις 11:30

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Ο αγιασμός του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 11.30 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. κ. Νεκταρίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 9.00 προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Παράκληση οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου να συνοδεύονται από ένα γονέα ή κηδεμόνα διότι πριν τον αγιασμό θα υπάρξει ενημέρωση από την διευθύντρια του σχολείου κ. Αλεξάνδρα Τζούμα. Όποιος άλλος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στον αγιασμό.

Προσοχή, για την πρώτη μέρα τουλάχιστον, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα μετακινηθούν προς και από το σχολείο με ιδία μέσα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!