Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Κέρκυρα: Αυτά είναι τα κρούσματα σε Σκριπερό και Παυλιάνα – Πόσα θετικά στα τεστ του Δημοτικού Θεάτρου

Κέρκυρα: Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των κατοίκων του Σκριπερού και της Παυλιάνας, περιοχές οι οποίες αποτέλεσαν εστίες κρουσμάτων τις προηγούμενες ημέρες. Γι αυτό το λόγο, κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν από το πρωί προκειμένου να διενεργήσουν μαζικά test covid-19. Από τα 110 δείγματα στο Σκριπερό τα 11 είναι θετικά ενώ 15 είναι τα  θετικά κρούσματα στην Παυλιάνα. Να σημειωθεί πως παπάς του Σκριπερού νοσηλεύεται στην Μονάδα Λοιμωδών του Νοσοκομείου ενώ έχει και υποκείμενα νοσήματα.

 

Επτά θετικά κρούσματα στα τεστ του Δημοτικού Θεάτρου

Επίσης, από τα 300 δείγματα που ελήφθησαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο δημοτικό θέατρο, τα 7 ήταν θετικά.

Να υπενθυμίσουμε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και εργαζόμενος στον δήμο κεντρικής Κέρκυρας στην υπηρεσία του Δημοτολογίου, με τον ΕΟΔΥ να διενεργεί περαιτέρω ελέγχους. Θετικοί βρέθηκαν και τρεις μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τεθεί σε καραντίνα μέχρι τον τελικό επανέλεγχο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!