Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αυτός είναι ο 38χρονος Κερκυραίος που κατηγορείται για βιασμό 12χρονου μαθητή!

Σοκ αποτελεί η είδηση που ήρθε στην δημοσιότητα μετά από δελτίο τύπου της Αστυνομίας ότι 38χρονος βίασε ανήλικο κάτω από 12 ετών!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη στις 14 Ιουνίου και προφυλακίστηκε.
 
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ο οποίος συνελήφθη την 14-06-2021, δυνάμει
εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.
Πρόκειται για τον ΦΑΚΙΟΛΑ Μιχαήλ – Κωνσταντίνο – Ιωάννη του Βασιλείου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 31-05-1983 στην Κέρκυρα.
 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των
ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς X26610 – 29180, 26610 – 29171 και 26610 – 29173, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειαςXτριών (3) μηνών, από την παραγγελία εκτέλεσης της διάταξης, αρχής γενομένης από 25-06-2021.
Πέραν του χρονικού ορίου των τριών μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της
δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!