Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΚΚΕ:

Φαίνεται πως η διαφαινόμενη ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές τις 21ης Μάη, η επιτυχημένη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που έγινε χθες στο νησί μας αλλά και η ολοένα και μεγαλύτερη συσπείρωση και συστράτευση εργαζομένων και άλλων λαϊκών στρωμάτων με το ΚΚΕ ενοχλεί.

Γι’ αυτό, μετά τη χθεσινή μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κέρκυρα, μόλις έπεσαν τα σκοτάδια, ξαμολήθηκαν τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τα ορφανά της Χρυσής Αυγής και άλλοι φασίστες και βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, σχηματίζοντας τα εμετικά και μισαλλόδοξα σύμβολά τους, σκίζοντας αφίσες του Κόμματος κ.λπ.

Όλοι αυτοί είναι που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τους χαρακτηρίζει «παρασυρμένους», που προσπαθεί να τους ψαρέψει ως ψηφοφόρους, για να τους «βάλει στο σωστό δρόμο» και να επιτύχει τον σχηματισμό της «προοδευτικής» του κυβέρνησης! Να τους χαίρονται!

Εμείς τους ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιες πρακτικές δε μας φοβίζουν. Ίσα, ίσα μας πεισμώνουν! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαχητικά και μαζικά! Ενισχύουμε το ΚΚΕ στις εκλογές για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα!

Μόνοι τους και όλοι μας, γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ!

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

19/05/2023

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!