Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Βαρουφάκης: Με εκπρόσωπο το ΜέΡΑ25 στην ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή – Τι είπε για εθνικές εκλογές

Εκπρόσωπο θα έχει το ΜέΡΑ25 στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της τηλε-ομιλίας του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, με κοινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όπως επανέλαβε ερωτηθεί σχετικά, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης κατά την περιοδεία του στην Κέρκυρα, ο Γραμματέας του Κόμματος.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να στήσει μια φιέστα. Από τη πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι, όπως κάνουμε σε οποιαδήποτε εισβολή από έναν αρχηγό κράτους σε έναν άλλον, είμαστε με το λαό που δέχεται την εισβολή, όποια και αν είναι αυτή. Επειδή τιμούμε των αντιστασιακό αγώνα των ουκρανών, θα παραβρεθούμε συμβολικά με έναν βουλευτή ή μια βουλεύτρια, δε θα απέχουμε. Ωστόσο δε μπορούμε ν αφήσουμε τον κ. Τασούλα ή τον κ. Μητσοτάκη να διασύρουν τον κοινοβουλευτισμό”

Μάλιστα, κατήγγειλε  τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για πολεμοχαρή υποκρισία, αποκαλώντας τον φανατικό χειροκροτητή των ΝΑΤΟϊκών προσπαθειών υπονόμευσης της μόνης ελπίδας για τερματισμό του πολέμου στο πλαίσιο μιας Ανεξάρτητης-Ουδέτερης Ουκρανίας”.

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε για τις εθνικές εκλογές. Δήλωσε πως ο κόσμος δε νοιάζεται για το ποιος κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου. Τους νοιάζει πως θα βγει η βδομάδα. και εμάς αυτό μας ενδιαφέρει, τόνισε. 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!