Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την AOCTA συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Αγγελική Αυλωνίτη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA), Σπύρο Χαλικιόπουλο και τον Χάρη Λινοσπόρη, μέλος του Δ.Σ.  Και εκπρόσωπο της γενικής πανελλήνιας ομοσπονδίας τουριστικών επιχειρήσεων, για να συζητήσουν σχετικά με τα τουριστικά θέματα τηςΚέρκυρα. Σε εποικοδομητικό κλίμα είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά όλα τα θέματα που απασχολούν τον κερκυραϊκό τουριστικό κλάδο. Στη συνέχεια, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Α. Αυλωνίτη, που προέρχεται από τον χωρο των ξενοδοχείων και της εστίασης και παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις, υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους την πρόσφατη αναβάθμιση του αεροδρομίου, αλλά μαζί συζήτησαν  και κάποιες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του. Επισημάνθηκε η σημασία των έργων αναβάθμισης στην προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια και οι νέες επενδύσεις στο λιμάνι.

Οι παρευρισκόμενοι τόνισαν το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού που ταλανίζει κάθε καλοκαίρι τον κόσμο του τουρισμού και μοιράστηκαν κάποιες προτάσεις με την κ. Αυλωνίτη για βελτίωση της κατάστασης. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκαν και στην τρέχουσα τουριστική περίοδο, όπου υπάρχουν πολύ θετικά μηνύματα, αλλά και σοβαρά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, όπως η έλλειψη προσωπικού σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα την αδυναμία προσφοράς κατάλληλων υπηρεσιών.

Τέλος, διατυπώθηκε το πάγιο αίτημα για την αναγκαιότητα ενός συνεδριακού τουριστικού κέντρου, με στόχο τη φιλοξενία μεγάλων συνεδρίων χειμώνα και καλοκαίρι.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Αυλωνίτη δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του AOCTA για την ενημέρωση που μου προσέφεραν και τα σπουδαίο έργο που επιτελούν. Για ακόμα μια φορά αναδείχτηκε ότι μόνο με συνεργασία αυτοδιοίκησης φορέων και κυβέρνησης μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!