Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Βράβευση γυναικών στην Υγεία από τη Δήμαρχο – Μωβ το San Giacomo

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου σε μια λιτή εκδήλωση,  λόγω πανδημίας , βράβευσε τις «αόρατες» ηρωίδες, αυτές που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πρόκειται για τις Ε. Χαϊνη, Α. Πανδή, Σ. Νικολούζου που εργάζονται σε νευραλγικές θέσεις στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας καθώς και την πρόεδρο του Ερυθρού Σταύρου Μ. Δημουλά.

Μήνυμα της Δημάρχου  

Παράλληλα, η Δήμαρχος Μ. Υδραίου στέλνει μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας για τη σημερινή ημέρα. Ειδικότερα:             “Η σημερινή ημέρα αποτελεί ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς των γυναικών. Παράλληλα έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς δίνεται η δυνατότητα να επικεντρώσει κανείς την προσοχή του στην αδιάλειπτη προσφορά των γυναικών σε διεθνές επίπεδο. Οι αγώνες για ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση και στη μόρφωση παραμένουν και σήμερα ζητούμενο σε πολλές χώρες  ενώ στον τόπο μας είναι άκρως επίκαιρο το μέγα ζήτημα της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών.             Η ισότητα των δύο φύλων αποτελεί προϋπόθεση αρμονικής συνύπαρξης και βιώσιμης ανάπτυξης και είναι στοιχείο πολιτισμού. Σε αυτή τη βάση, υπάρχει ακόμη ευρύ πεδίο δράσης και αυτό αποτελεί καθήκον για τον καθένα μας από τη θέση στην οποία βρίσκεται.             Ας δώσουμε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό μας τιμώντας τη γυναίκα, την προσφορά και την συμβολή της στην πρόοδο της κοινωνίας και στην στήριξη αρχών, αξιών και της οικογένειας. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. “  

O διοικητής του ΓΝΚ

Παρών ήταν και ο διοικητής του Νοσοκομείου Λ. Ρουμπάτης που δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος και συγχρόνως ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που συνεργάζομαι με τις άξιες σε γνώση και κατάρτιση όπως την κ. Χαΐνη Ε., την κ Πανδή Α. και την κ. Νικολούζου Σ.. Ευχαριστώ την Δήμαρχο που επέλεξε να βραβεύσει προσωπικό του Νοσοκομείο μας,που εδώ και ένα χρόνο δίνει αγώνα και στέκεται όρθιο σε μια δύσκολη κατάσταση λόγω πανδημίας. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε και η αξιόλογη πρόεδρος του Ερυθρού Σταύρου Κέρκυρας κ. Δημουλά Μ. Συγχαρητήρια σε όλες!

Χρόνια πολλά σε κάθε μια Γυναίκα ξεχωριστά, με υγεία, πίστη και δημιουργία!!»

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!