Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Βροντερό μήνυμα κατά των ναρκωτικών & υπέρ της ειρήνης

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 400 παιδιών από 18 αθλητικά σωματεία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάτω Πλατεία, η δεύτερη στη σειρά φετινή εκδήλωση του φεστιβάλ, που διοργανώνει το παράρτημα  Κέρκυρας Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών. 

Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΣΥΝ διοργανώνει το φεστιβάλ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου) από το 2005. Φέτος οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή 12 Ιουνίου από τις Νυμφές, με το τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών, συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη της Κέρκυρας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου με αθλητικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Άγ.Ματθαίο.

Οι  εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ συνδιοργανώνονται με τη θεραπευτική μονάδα «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» και την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και έχουν τη στήριξη κοινωνικών, αυτοδιοικητικών και αθλητικών φορέων. 

Στις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην Κάτω Πλατεία μετείχαν αθλητές από εννέα ποδοσφαιρικές ακαδημίες, τρεις μπασκετικές και δύο ακαδημιών χάντμπολ. Το πολιτιστικό χρώμα του φεστιβάλ δόθηκε από το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Ματθαίου.

 Όπως αναφέρουν για την εκδήλωση οι διοργανωτές: “ Βροντερό, μαζικό, εντυπωσιακά ενθουσιώδες και τρυφερό το νεανικό μήνυμα απαίτησης μιας κοινωνίας που θα εξασφαλίζει την ουσία της ζωής και την ειρήνη από εκατοντάδες (πάνω από 400) παιδιά 18 συλλόγων το Σαββατο 25 Ιούνη στην Κάτω πλατεία στην εκδήλωση του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!