Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σ. Παντελιός: Εχει παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ

Μετά τις καταγγελίες του κ. Χαρίτου για τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ, κύκλοι της ΝΔ , ανέφεραν στο @kerkyrasimera.gr, ότι επίσημα δεν έχει υπάρχει καμία ενημέρωση εάν έχει παραιτηθεί από τη θέση του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ , ούτε φυσικά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση για επίσημη ενημέρωση επι του θέματος !
Την ίδια στιγμή το @kerkyrasimera.gr , επικοινώνησε άμεσα με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Σπύρο Παντελιό , οποίος στην ερώτησή μας για το ποια είναι η άποψη του σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Χαρίτου, απάντησε πως ακόμα δεν έχει εικόνα των όσων αναφέρει το μέλος της ΔΕΕΠ, ενώ θα υπάρξει επίσημο δελτίο τύπου για να δοθούν και οι ανάλογες απαντήσεις.

Τέλος , μας ενημέρωσε ότι ο Αντιπρόεδρος έχει παραιτηθεί , ενώ στην ερώτηση εάν η ΔΕΕΠ συνεδρίασε για να ενημερώσει τα μέλη της για το ζήτημα αυτό , είπε ότι θα γίνει κάποια στιγμή όπου μαζί με άλλα θέματα , θα συζητήσουν και αυτό .

Η απόφαση της γραμματείας Οργανωτικού για τον κ. Χαρίτο:

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!